Toer de Symbioseboer

Toer de Symbioseboer

Vanwege COVID-19 is besloten deze activiteit te verplaatsen naar het voorjaar van 2021. Als de datum bekend is, brengen we je via de nieuwsbrief op de hoogte!

Tijdens de Toer de Symbioseboer heb je de kans om een kijkje te nemen bij de Symbioseboeren in Noordeloos en te proeven van hun producten! Er is een mooie route uitgestippeld van ongeveer 6,5km die je kunt wandelen of fietsen. Ook is er een letterspeurtocht langs de wandelroute voor de kinderen. De dag start om 9.45 uur op één van de deelnemende boerderijen en daar zal de dag rond 16 uur ook eindigen.

Bij de Symbiose winkel staat de koffie en thee klaar, kun je een sleutelpas aanschaffen en uiteraard een kijkje in de winkel nemen. Onderweg kunt u de groenten van Gewoon Anderz en het biologische ossenvlees van De Drie Wedden proeven. Bekijk de mobiele kippenren op Hoeve Catharine Elisabeth en doe mee aan de speciale kinderactiviteit die zij organiseren. Het heerlijke terras in de wijngaard van Domein Oosteind is de perfecte plek om verschillende wijnen te proeven. Op de biologisch-dynamische kaasboerderij Noorderlicht kun je zelf een kijkje nemen in de kaasmakerij en verschillende kazen proeven. Op alle boerderijen zullen daarnaast korte rondleidingen worden gegeven, kun je in de stallen rondkijken en al je vragen stellen!