Kaasboerderij Noorderlicht

Kaasboerderij Noorderlicht

Het is een plaatje, de architectonische hoeve van Maria en Kees. Over elke hoekje is zorgvuldig nagedacht. Alles is anders dan we gewend zijn in Noordeloos en toch past het zo perfect. Diezelfde aandacht en zorg zien we terug in het dagelijks werk van Maria en Kees op hun biologisch-dynamische kaasboerderij.

“Om een kaas van topkwaliteit te maken moet alles kloppen: het beste voer op basis van kruidige weilanden, gezonde en goed verzorgde koeien en het vakmanschap om van de rauwe melk een smakelijke kaas te maken.”

Kees en Maria hebben het in de vingers en zijn de makers van de inmiddels befaamde Wilde Weide kaas.

Kijk voor meer informatie op: https://kaasboerderij-noorderlicht.nl/

  • Skills

    Het is een plaatje, de architectonische hoeve van Maria en Kees. Over elke hoekje is zorgvuldig nagedacht. Alles is anders dan we gewend zijn in Noordeloos en toch past het zo perfect. Diezelfde aandacht en zorg zien we terug in het dagelijks werk van Maria en Kees op hun biologisch-dynamische kaasboerderij. "Om een kaas van topkwaliteit te maken moet alles kloppen: het beste voer op basis van kruidige weilanden, gezonde en goed verzorgde koeien en het vakmanschap om van de rauwe melk een smakelijke kaas te maken." Kees en Maria hebben het in de vingers en zijn de makers van de inmiddels befaamde Wilde Weide kaas. Kijk voor meer informatie op: https://kaasboerderij-noorderlicht.nl/

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *