Gewoon Anderz

Gewoon Anderz

Zussen Tineke en Jeannette runnen samen de moestuin Gewoon Anderz. Daarbij krijgen ze volop hulp van langdurig werklozen, ouderen (met beginnende dementie) en jongeren, volwassenen en ouderen met een lichte verstandelijke of lichamelijke beperking of met psychische problemen.

Met het biologische groente en fruit uit de tuin inspireren Tineke en Jeanette om te kiezen voor gezonde en gewone eetgewoontes. “Gezond eten hoeft niet ingewikkeld, smaakloos of tijdrovend te zijn!”

De tuin van Tineke en Jeannette ligt achter de winkel van Symbiose. Loop gerust even door naar achteren om een kijkje te komen nemen in de tuin en kas. Tineke en Jeannette organiseren ook met regelmaat diverse workshops over moestuin(ieren) en gezond eten.

Meer info: https://gewoonanderz.nu/

  • Skills

    Zussen Tineke en Jeannette runnen samen de moestuin Gewoon Anderz. Daarbij krijgen ze volop hulp van langdurig werklozen, ouderen (met beginnende dementie) en jongeren, volwassenen en ouderen met een lichte verstandelijke of lichamelijke beperking of met psychische problemen. Met het biologische groente en fruit uit de tuin inspireren Tineke en Jeanette om te kiezen voor gezonde en gewone eetgewoontes. "Gezond eten hoeft niet ingewikkeld, smaakloos of tijdrovend te zijn!" De tuin van Tineke en Jeannette ligt achter de winkel van Symbiose. Loop gerust even door naar achteren om een kijkje te komen nemen in de tuin en kas. Tineke en Jeannette organiseren ook met regelmaat diverse workshops over moestuin(ieren) en gezond eten. Meer info: https://gewoonanderz.nu/

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *