De Drie Wedden

De Drie Wedden

Rokus, Anja, Nelie en Teunis Jacob laten zich niet in één woord vangen, noch hun bedrijven. Ze houden er stuk voor stuk meerdere functies en activiteiten op na, maar alles met maar één gemeenschappelijk doel voor ogen: “Het vinden van de perfecte balans tussen dier, natuur en milieu in verbondenheid met de samenleving aan de hand van een biologische werkwijze.”

Zo komt het dat De Drie Wedden een biologisch melkveebedrijf is dat ook ossenvlees, lamsvlees, honing en sappen produceert. Het ossenvlees komt van de gecastreerde stierkalfjes (ossen) die op natuurlijke wijze mogen opgroeien op de Lek Uiterwaarden bij Vianen. Het lamsvlees komt van de schapen die de grasmat onderhouden. De honing is er natuurlijk van de bijen die worden gehouden voor bestuiving van planten en kruiden. En die overheerlijke sappen? Tja, dat is een uit de hand gelopen hobby van Nelie.

Kijk voor meer informatie op: https://www.dedriewedden.nl/

  • Skills

    Rokus, Anja, Nelie en Teunis Jacob laten zich niet in één woord vangen, noch hun bedrijven. Ze houden er stuk voor stuk meerdere functies en activiteiten op na, maar alles met maar één gemeenschappelijk doel voor ogen: "Het vinden van de perfecte balans tussen dier, natuur en milieu in verbondenheid met de samenleving aan de hand van een biologische werkwijze." Zo komt het dat De Drie Wedden een biologisch melkveebedrijf is dat ook ossenvlees, lamsvlees, honing en sappen produceert. Het ossenvlees komt van de gecastreerde stierkalfjes (ossen) die op natuurlijke wijze mogen opgroeien op de Lek Uiterwaarden bij Vianen. Het lamsvlees komt van de schapen die de grasmat onderhouden. De honing is er natuurlijk van de bijen die worden gehouden voor bestuiving van planten en kruiden. En die overheerlijke sappen? Tja, dat is een uit de hand gelopen hobby van Nelie. Kijk voor meer informatie op: https://www.dedriewedden.nl/

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *