Pompoenendag met chef-kok Michael van ’t Hoff!

Pompoenendag met chef-kok Michael van ’t Hoff!

Op zaterdag 12 oktober 2019 zal er een heuse Pompoenendag plaats vinden in de kas van Gewoon Anderz! U bent vanaf 10.00 uur van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie een rondleiding door de kas te krijgen, waarbij u niet alleen de pompoenen kunt bewonderen, maar ook uw vragen kunt stellen over de biologische wijze waarop Tineke en Jeanette tuinieren!

Van 11.00 tot 13.00 uur zal Michael van ’t Hoff, chef-kok bij restaurant de Burgemeester te Bleskensgraaf, u verrassen met diverse gerechtjes gemaakt van de vers geoogste groenten uit de moestuin van Gewoon Anderz! Uiteraard zal op deze speciale dag de pompoensoep niet ontbreken en kunt u ook proeven van de diverse producten van de andere Symbioseboeren!

Op de gezellige markt kunt u naast de pompoenen ook terecht voor mooie bloemstukken. Daarnaast zijn de kleine, gerestylde meubels van Label 283 zeer de moeite waard! Elly’s Arts zal aanwezig zijn met haar handletter kaarten en ook kunnen er lichtzakjes gemaakt worden. Bij Domein Oosteinde kunt u tot slot proosten met een heerlijk glas wijn!

U bent van harte welkom op de Pompoenendag 2019 van 10.00 tot 16.00 uur.
Nieuwendijk 11 te Noordeloos – Loop langs de Symbiosewinkel over het pad naar achteren naar de kas. Kijk voor meer informatie op www.gewoonanderz.nu